• Rådgivende ingeniører - MRIF

Hjem / Aktuelt

Aktuelt

LNS signerte Bjarkøyforbindelsen

Mandag 4. august ble en merkedag for Bjarkøyforbindelsen da fylkesordfører Knut Werner Hansen (Ap) og administrerende direktør Frode Nilsen i Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) signerte kontrakten for første del av prosjektet.

Les mer her.

Harstadpakken vedtatt i Stortinget

Stortinget vedtok den 19. juni utbygging og finansiering av Harstadpakken. 

A3 og SJ skal tegne Statoils Harstad‐kontor

SJ arkitekter gikk i samarbeid med A3 arkitekter av med seieren i konkurransen om Statoils nye kontor i HarstadOppdragsgiver er Kaarbø Eiendom ANS.
Oljeselskapet har valgt å la sin nordområdesatsing ha sitt utspring i en gammel industritomt i sjøkanten, sentralt i Harstad. Signalbygget skal etter planen være 11.000 m2 stort, huse 600 arbeidsplasser og stå ferdig i 2017.

Les mer her.

 

Klar for inngå flere kontrakter i Statnetts milliardprosjekt

Statnett har fått de siste nødvendige brikkene på plass for å inngå kontrakter på ledning og stasjon på Ofotoen-Balsfjord-prosjektet.

Totalkostnaden for hele utbyggingsprosjektet er beregnet til mellom 3,2 og 3,7 milliarder kroner.

Les mer her...

LED-armatur for lysløyper

LED-armatur er på full fart inn overalt, også i lysløyper og turstier. Ikke uten grunn; LED gir mindre energiforbruk og bedre lys enn de gamle armaturene samtidig som man reduserer kostnadene med vedlikehold betraktelig. Prisene er også på vei nedover, slik at gapet mellom tradisjonelle armaturer og LED krymper. Pærebytte i lysløyper er ikke alltid like enkelt, og ved LED slipper man dette. Vi har selv levert LED-armatur til flere anlegg i østlandsområdet; fra 25 til 400 armaturer, og vi viser til våre erfaringer med dette videre i artikkelen. Armaturen vi benytter til dette, er Stratos-N fra italienske DLEDS.

Les mer på Tekniske nyheter

Et skoleeksempel på energisparing

Fem videregående skoler i Aust-Agder har redusert sitt energiforbruk og bedret miljøavtrykk og inneklima gjennom modernisering av energisystemene. 

Færre mistet livet i arbeidsulykker i 2012

41 personer mistet livet mens de var på jobb i 2012. Det er 11 færre enn i 2011.

Byggestart for E6 Hålogalandsbrua

Første kontrakt i forbindelse med Hålogalandsbrua er signert. For 375 millioner kroner skal entreprenøren E. Pihl & Søn AS bygge 4,9 kilometer ny veg, to mindre tunneler samt en rassikringstunnel på 1,1 kilometer.  

Kontakt oss

Hinnstein AS

Postboks 563

9485 Harstad

Telefon: 77016000

E-post: post@hinnstein.no